BURSA / ORHANELİ - Karıncalı İmam Hatip Ortaokulu

"ŞEHR-İ RAMAZAN OKUL ETKİNLİKLERİ"NİN AMACI

Ramazan ayı vesilesiyle  yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin çevreleriyle güçlü ve etkili bir iletişim içinde olmasını sağlamak; bu ayın manevi atmosferi içerisinde toplumumuzun birlik ve beraberliğine önemli katkılar sağlayacak özel ve nitelikli çalışmalar gerçekleştirmek. · Okullar ile çevreleri arasında komşuluk âdâbı, kültürü ve hukukunu tesis etmek ve geliştirmek. · Öğrencilerin millî, manevî, ahlâkî, insanî, sosyal, kültürel, mesleki ve bireysel gelişmelerine katkıda bulunmak. · Öğrencilerimizi yaşadığı topluma ve insanlığa karşı sorumluluk duyan; yapıcı, üretken ve verimli kişiler olarak yetiştirmek.

2019-2023 STRATEJİK PLANIMIZI HAZIRLADIK

Ekm

Okulumuzda İtfaiye Haftası kapsamında yangın tatbikatı ve yangın söndürme eylemi gerçekleştirildi.